Gerry Colvin & Band

Gerry Colvin is een groot schrijver die ons iets kan geven dat we lange tijd gemist hebben in de Engelse muziek. Zijn onderwerpen en personages worden duidelijk omschreven en zijn liedjes creëren sterke beelden en verhalen die ons laten lachen en huilen op hetzelfde moment. Deze man is uniek en onvergetelijk. De liedjes zijn briljant. Gerry zou een bekend begrip moeten zijn. Ga hem zien.” Phil Beer, Show of Hands.

De folk-poplegende Gerry Colvin is een van de meest aandoenlijke en energieke muzikanten ter wereld. De multi-getalenteerde singer-songwriter speelt alleen eigen werk en combineert pakkende melodieën met doordachte teksten. Over liefde, samenleving, angst, maar ook zijn liefde voor Johnny Cash. Een combinatie van Frank Sinatra, Lee Evans en Man in Black.

Gerry was in de jaren ‘80 medeoprichter van skiffle-band ‘Terry and Gerry’ waarmee hij in Europa en Amerika tourde en 5 nummer-1 hits scoorde in de Indie-charts. In de jaren ’90 werkte hij samen met zangeres Alison Moyet, hij schreef meerdere TV-tunes, drie musicals, twee filmliedjes en presenteerde voor BBC Radio 2. In 1995 richtte Gerry de folkband Colvinquarmby op waarmee hij 6 albums uitbracht. Zij wonnen in die tijd meerdere prijzen, waaronder die voor ‘Beste Live Folk Act’. Ook de afgelopen 10 jaar heeft Gerry niet stil gezeten en heeft hij meerdere succesvolle albums gemaakt. Je moet het gewoon zelf komen meemaken; er staat je een geweldige avond vol entertainment te wachten!

  • Gerry Colvin: gitaar
  • Jerome Davies: contrabas
  • Trish Power: accordeon
  • Michael Keelan: viool
  • Lyndon Webb: gitaar

Website Gerry Colvin

Koop je kaarten hier!

 

Datum

04 november 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€17,00

Reacties zijn gesloten.