Eric Devries & Band

Intiem en folky in een Bluegrass setting, zo vertelt Eric Devries met verdieping een volledig verhaal. Alsof Engels zijn eerste taal is, schrijft hij verhalen over mensen die al wat klappen hebben geïncasseerd in het leven. Over menselijk onvermogen, verbroken relaties, drank en depressie. De tijd die tussen je vingers door glijdt, bezieling, het volgen van je dromen en je hart en over onvoorwaardelijke liefde. Daarbij ontbreekt ook de nodige zelfspot niet.  

Met het album ‘Song & Dance Man’ (2021) leverde singer-songwriter Eric Devries een van de meest besproken albums van de laatste jaren af. En in binnen- en buitenland is de schrijvende pers unaniem lovend. ‘Song & Dance Man’ is een van de beste Nederlandse ‘Americana’ albums tot nu toe en Devries doet niet onder voor zijn Amerikaanse collegae. 

Producer en multi-instrumentalist Janos Koolen, contrabassist Lucas Beukers en violist Joost van Es vormen de band rond Devries, een band van ongekend hoog niveau. Sinds 2022 tourt de band in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en heeft gespeeld op diverse Festivals zoals Summersound Gelsenkirchen, Midzomerfeest Ameland, Tussenland Zwolle en het Achterhoekspektakeltoer in Ulft. 

• Eric Devries: zang, akoestisch gitaar, dulcimer, harmonica
• Janos Koolen: electrische gitaar, mandoline, banjo, klarinet, zang
• Joost van Es: viool, zang
• Lucas Beukers: contrabas, zang 

“Zijn beste album tot nu toe, folky Americana liedjes van een tijdloze kwaliteit” Heaven Magazine NL 

“Geweldige Bluegrass en Country van eigen bodem” Music Maker Magazine NL 

Website Eric Devries

YouTube Eric Devries: Close To Home

Koop hier je kaarten

Datum

02 september 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€15,00

Reacties zijn gesloten.