Home Events - Muziekcafe de Lantaern Dubbelconcert Yara Beeks en Laura van Kaam

Dubbelconcert Yara Beeks en Laura van Kaam

We hebben deze avond twee veelbelovende artiesten op het programma staan. Eerder stonden zij allebei op ons Open Podium, wat een groot succes was. Wij zijn er trots op dat zij vanavond weer bij ons op het podium staan! Kom kijken en luisteren, dat wordt een avond om te genieten!

 

Yara Beeks

Al voor haar versie van Hallelujah in 2016 op YouTube verscheen, richtte Yara zich op een carrière in de muziek. Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single Only Love uit. Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole waarmee zij meerdere tours heeft gedaan op Mallorca. Het is rond die tijd dat ze de style ontdekt die het beste bij haar past. Countrymuziek is een perfecte match voor haar heldere stem.

In 2019 bracht Yara haar eerste eigen geschreven single The Long Road uit. Een lied dat het verhaal vertelt over de lange weg die zij aflegt om de artiest te worden die ze wil zijn. Als singer/songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven. Soms is muziek de beste troost, zoals je kunt horen in haar single Last Tear. Op 21 mei 2021 verscheen haar nieuwste single Where Does The Time Go.  

yarabeeks.com

 

Laura van KaamLaura van Kaam

Singer-songwriter, 24 jaar. Laura ademt muziek.
Ze leerde gitaar spelen zodat ze zichzelf kon begeleiden. Al snel won ze meerdere regionale prijzen en in 2012 won ze haar eerste grote prijs tijdens het Groot open Podium van Zuid Oost Nederland. In 2013 wint ze (14 jaar oud) het tv-programma The Voice Kids, waarbij ze ruim 20.000 andere kandidaten achter zich liet.

Ze maakte al meerdere theatershows, heeft gezongen op bruiloften, gala’s, festivals, op televisie en voor het Koningshuis. Laura is altijd oprecht en puur en dat alles met groot gevoel voor humor. Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert ze ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Ze zingt over de dingen die ze zelf meemaakt in haar leven, maar dat is voor iedereen wel herkenbaar.

Het voelt alsof je met haar rond een kampvuur zit, of in een huiskamer. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Veel oude liedjes steekt zij in een eigen nieuw jasje. Haar voorliefde voor de muziekstijl country is dan ook zeker terug te horen in haar eigen muziek. In 2022 bracht ze haar EP uit: ‘Who I Am Today’. Leven in het nu, dat is 100% Laura.

Een optreden dat je zeker niet mag missen!

www.lauravankaam.nl

Koop hier je kaarten

 

Het optreden van Lenneke en Martin is helaas geannuleerd door familieomstandigheden, maar wij hebben Laura van Kaam bereid gevonden om op korte termijn te willen komen optreden. Daar zijn wij erg blij mee! Lenneke en Martin zullen in het najaar komen optreden.

Datum

25 februari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€10,00

Reacties zijn gesloten.