Dodargh

Vier enthousiaste Gelderse muzikanten die hun inspiratie in de Keltische, Engelse en Amerikaanse folkmuziek vinden. Dat is Dodargh. Het repertoire is afwisselend, zowel traditioneel als modern.

Voor liefhebbers van gevoelige ballades, vrolijke liedjes, vlotte instrumentals en soms ook stevige dans- en folkrockritmes. Er zit voor iedereen iets tussen.

Dodargh haalt de inspiratie uit de diverse folkrevivals die aan de andere kant van Noordzee en Atlantische oceaan plaatsvonden. Denk bijvoorbeeld aan Fairport Convention of Steeleye Span. Er zullen covers van diverse vergelijkbare fenomenen voorbij komen. En uit de schijnbaar onuitputtelijke voorraad aan folk en country muziek ontdekken ze regelmatig nieuwe pareltjes die ze zich eigen maken. Maar ook de liedjes die door zangeres Imka geschreven zijn passen goed in de traditioneel Keltische sferen.

Verhalen verteller pur sang; Martin Pragt zal deze avond de verbindende teksten op zich nemen. Dodargh en Martin Pragt hebben het programma in een drietal thema’s verdeeld. Bij elk thema zal Martin een Iers, Amerikaans of een ander Transatlantisch verhaal vertellen.  Het wordt een unieke avond met veel leuke invalshoeken vanuit de Amerikaanse en Ierse folk.

 

 

 

Dodargh bestaat uit:

  •  Imka Wieggers zang, gitaar en ukelele
  • Marco Pol bouzouki, mandoline, mondharmonica en zang
  • Willem Ebbers drums, percussie en zang
  • Hans Baan accordeon, banjo en zang

https://www.dodargh.nl/

 

Koop je kaarten hier!

 

Datum

02 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

20:30

Kosten

€10,00

Reacties zijn gesloten.