Home Events - Muziekcafe de Lantaern Disco Night met live muziek van Fire on the Floor en SLIP

Disco Night met live muziek van Fire on the Floor en SLIP

Twee cover bands zorgen dat onze voetjes van de vloer kunnen! Heerlijk dansen op covers van grote hits. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Fire On the Floor

Fire on the Floor is een coverband met verschillende stijlen muziek, van Rock, tot Nederlandstalig, van rustige ballads tot swingende nummers waarbij de voetjes van de vloer gaan. De band geeft de nummers graag een eigen twist of rijgt ze moeiteloos aan elkaar in verrassende medleys.
Fire On the Floor bestaat uit 4 muzikanten:
Floor:  zang
Leendert: gitaar
Stephano: drums
Rob: basgitaar en zang
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064702631375 

SLIP

Overdag zijn Daan, Casper, Ender, Laurens en Leroy keurige burgers die een degelijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Van het onderwijs tot op de IT-afdeling of van operator tot aan je plaatselijke hogeschool, deze mannen vind je overal. Maar als de week om is en het doek valt op hun banen, veranderen zij in muziekbeesten. Dan bespringen de mannen van SLIP het podium en demonstreert het Arnhemse vijftal hoe zij de feest-formule opnieuw hebben uitgevonden.

Covers van Stevie Wonder, Golden Earing, The Beatles, Queen en Acda en de Munnik vliegen je om de oren tot je de rest van de avond achterstevoren leest… Gelukkig geeft dat een hele nieuwe betekenis aan de naam van deze dynamische (party) cover band.
https://www.facebook.com/SLIPmuziek

 

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

Datum

03 december 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.