Disco Avond

De voeten gaan weer van de vloer op onze jaarlijkse disco avond! De zaal wordt omgetoverd tot een plek waar jij jouw beste moves kan laten zien. De livemuziek wordt verzorgd door twee bands. 

  

De Generatie

De Generatie live… It’s all-in the name. Een nieuwe coverband waar ervaring en talent de handen ineen hebben geslagen.

De Generatie staat garant voor 100% feest met een muzikale show vol herkenbare populaire songs. Vier bevlogen muzikanten zorgen met behulp van de nieuwste technieken voor een allround sound die je kunt verwachten van een coverband. Gewoon lekker genieten van Pop, Rock, Dance Classics, Top40 en Nederlands repertoire. Stilzitten is geen optie tijdens een optreden van deze rasmuzikanten. 

Voor het eerst live op het podium op 2 December in De Lantaern!

 

What The Hek!? 

Wat in juni 2022 (op verzoek van Boogiewoogiedirecteur Gerben Grooten) begon als een eenmalig project ter opvulling van het Straatmuzikantenfestival in Winterswijk, is binnen een jaar uitgegroeid tot een veelgevraagde act in en buiten de regio, met als hoogtepunten 3 optredens op Manana Manana en een performance op Lay Low in Lintelo.  

What The Hek!? bestaat uit muzikanten van verschillende bands, de leeftijden bewegen zich tussen de 26 en 70.  

  • Dennis Pennings: gitaar, zang 
  • Heleen Nijweide: gitaar, zang, tin whistle, mondharmonica 
  • Fabio Witzand: percussie
  • Douwe Hek: contrabas, zang
  • Bert Hek: mandoline, banjo, trekzak, zang  

Soms aangevuld met gastmuzikanten Gerben Grooten (drums, percussie) en Maria Jolij (percussie, zang) zorgt de band voor een set “Bluegrass met een randje”. 

Ze bladeren door het Great American Songbook met nummers van o.a. Bill Monroe, The Stanley Brothers, The Dillards, Johnny Cash en Steve Earle, maar ook aankomende klassiekers van The Dead South en Sam Bush worden niet vergeten. 

 

Vergeet je dansschoenen niet aan te doen! 

Gratis toegang. En je hoeft niet te reserveren.

Datum

02 december 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.