Open Podium

Wynonna/The Dreamer

Zangeres Wynonna is bijna 15 jaar. Haar artiestennaam is The Dreamer. Zij zingt haar eigen geschreven liedjes en begeleidt zichzelf op de gitaar. Wynonna/The dreamer zou graag willen doorbreken als singer/ songwriter. Haar moeder is haar grootste fan. Voor De Lantaern geen onbekende. Behalve Wynonna/The dreamer heeft ook zij al een aantal keren opgetreden tijdens een open podiumavond. En ook deze avond zal moeder en zangeres Alysa een paar nummers ten gehore brengen.

Lively Colors

Lidy en Connie vormen samen het duo Lively Colors. Hun muzikale carrière is begonnen tijdens een cursus liedbegeleiding op de muziekschool in Doetinchem. Daar hebben zij ontdekt dat zang hun gezamenlijke passie is. Inmiddels maakt het duo heel wat jaren samen muziek, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar. Lively Colors heeft in de afgelopen jaren een divers repertoire opgebouwd met covers van nummers in een mix van country, folk…met een Lively Colors tintje.

Mind the Blimp

Mind the Blimp is een jonge, enthousiaste band die onderdeel is van de hard- en bluesrock scene. Geïnspireerd door bands en muzikanten uit eind jaren 60 en de jaren 70 spelen ze een energieke set van voornamelijk eigen nummers. De rauwe stem van Lindsey Ausma valt goed samen met het gitaargeluid van Max te Boekhorst. De bas van Tygo Verholen en de drums van Lucas te Boekhorst zorgen voor een stevige basis.

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

19 november 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.