Belgisch Open Podium

Frank en Piet

Het duo Frank en Piet zijn graag geziene gasten in ons Muziekcafé. Al vele malen hebben ze met heel veel succes opgetreden tijden diverse Open Podium avonden. Op deze avond nemen ze als gast de Belgische zangeres Merle mee. Het wordt dus een Belgisch Open Podium.

Frank en Piet toeren met hun akoestische gitaren al jaren door hun thuisland België. Maar ook in Duitsland en Nederland brengen ze regelmatig een bezoek. Aanvankelijk speelde het duo diepe ballades, maar door de jaren heen zijn Frank en Piet ruiger geworden. Met een ton aan eigen nummers, die van melancholisch tot humoristisch gaan. hebben ze een enorm repertoire opgebouwd. Ook rootsmuziek wordt nieuw leven in geblazen en dat kan gaan van Jimi Hendrix tot Deep purple en Leonard Cohen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.
Akoestisch zijn ze heel sterk en ze brengen de keet altijd aan ‘t swingen.

http://www.frankpiet.be

Merle

Merle brengt met zang en gitaar zelfgeschreven kleinkunst en Engelstalige liederen over vlinders en vissen op het droge, over de gedachte van een steen op het strand, over prinsen die verdwalen op de daken, en wagentjes die zoeven door het land..

https://vi.be/platform/merle

Het belooft een goed gevulde Belgische avond te worden met mooie muziek en een vleugje humor.

Datum

12 maart 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.