Barnyard Tea

Kerstconcert in Bluegrass sfeer 

Wie houdt er niet van Kerstmis? Barnyard Tea in ieder geval wel!  

Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel begonnen Barnyard Tea in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en rootsmuziek. Al snel viel de band op in de kleine podia van hun thuisstad Amsterdam. De rest van het land en Europa lonkten. Sinds de zomer van 2012 hebben ze meer dan 500 shows gegeven in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië. 

De drie blonde mannen arrangeren hun repertoire rondom solide samenzang en authentieke instrumenten zoals mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas. 

In de winter van 2012 hebben ze voor het eerst kerstliedjes met een bluegrass twist laten horen op grote kerstmarkten in Nederland, onder andere bij De Keukenhof en in Dordrecht. Dat smaakte naar meer. Daarna werden ze ook gevraagd om kerstshows te geven in Duitsland, de thuisbasis van `s werelds mooiste kerstmarkten. Daar hebben ze onder andere shows opgevoerd bij de wereldberoemde Keulse Dom. 

Ook in de jaren daarna was er veel kerstpret. Na hun eerste EP in 2012 brachten ze in 2014 hun EP ‘Bluegrass Christmas’ uit met een mooie selectie kerstliedjes. Barnyard Tea zorgt voor een mooie afsluiting van 2023. Kun je niet wachten tot kerst? Kijk dan alvast de video. En vergeet in ieder geval niet om kaarten te boeken voor deze sfeervolle avond! 

YouTube Santa Claus is Coming to Town by Barnyard Tea

Website Barnyard Tea

Koop hier je kaarten

Datum

16 december 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€16,00

Reacties zijn gesloten.