Vacatures

Ter versterking van ons bestuur zijn wij op zoek naar:

Secretaris
Onze interim secretaris  heeft  te kennen gegeven dat zij het stokje op korte termijn wil overdragen aan een opvolger. Misschien past het volgende profiel dan wel bij jou. Je hebt affiniteit met muziek in de ruimste zin van het woord.
Je bent nauwkeurig en ordelijk. Natuurlijk kun je overweg met computers en beschik je over contactuele vaardigheden. Ook weet je hoofd- en bijzaken te onderscheiden en heb je plezier in papier. Ook ben je samenwerkingsgericht en een teamspeler.

In deze functie stel je (samen met de voorzitter) de bestuurs- en medewerkersvergaderingen een agenda op. Deze vergaderingen bereid je ook samen met de voorzitter voor. Tevens notuleer je deze vergaderingen en handel je de briefwisselingen en het e-mailverkeer met derden af. Daarnaast houd je het archief en de vrijwilligersadministratie bij. Belangrijke informatie geef je door aan bestuur, werkgroepen en vrijwilligers etc.
Je bent bereid om een aantal jaren je in te zetten voor ons Muziekcafé voor enkele uren per week.

Lijkt je dit wat? Meld je aan voor meer informatie
Telefoon of WhatsApp: 06-52878907
E-mail: voorzitter@delantaern.nl
Schriftelijk: Van de Loostraat 36, 6901 BP Zevenaar


Ter versterking van onze vrijwilligersgroep zijn wij op zoek naar:

Barmedewerkers

In ons Muziekcafé bieden wij verschillende warme en koude dranken aan. Daarnaast hebben wij enkele versnaperingen in ons assortiment.

De barmedewerker zorgt samen met één of meerdere collega’s voor het uitserveren van onze producten. Ook reken je de bestellingen met de bezoekers af. Daarnaast hoort het schoonhouden van de bar en serviesgoed onder je taken. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.

Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de bargroepvergadering.

Lijkt je dit wat?
Meld je aan!
Voor meer informatie:

Telefoon: 06-47610444
E-mail: bar@delantaern.nl
Schriftelijk: Van de Loostraat 36 6901 BP Zevenaar


Medewerkers op- en afbouwgroep

Elke week toveren we onze locatie aan de Hoge Bongert om tot een gezellig Muziekcafé zodat de typische “Lantaernsfeer” goed tot zijn recht komt.
De medewerker op- en afbouwgroep zorgt samen met één of meerdere collega’s ervoor dat de zaal de uitstraling krijgt van een Muziekcafé. Naast het verplaatsen van het aanwezige meubilair in de zaal en podium zorg je ook voor het plaatsen van verschillende PR uitingen zoals banners en beachvlaggen. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer in de oude staat wordt gebracht. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.
Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan een  werkgroepvergadering.

Lijkt je dit wat? Meld je aan voor meer informatie

Telefoon: 06-47610444   
E-mail: bar@delantaern.nl
Schriftelijk: Van de Loostraat 36 6901 BP Zevenaar

terug
/