14 December 2019
Open podium
Entree: gratis

Het duo Members Only
Het duo "Members Only" brengt een repertoire bestaande uit een keur aan covers, variërend van soul tot folk en van jazz tot pop; van Josh Stone tot Joni Mitchell en van Leon Russell tot Norah Jones, terwijl een stevig rocknummer ook niet wordt geschuwd. De members zijn: Susanne Abrahams -zang en Kees Rietveld- gitaar.

Susanne is een veel­zijdige zangeres. Soul, rock, pop, het is haar niet on­bekend. Susanne kan lekker uit­pakken met haar stem, maar ze kan het ook klein en in­tiem houden. Met haar 48 lentes heeft ze al rede­lijk wat er­varing opgedaan als zangeres. Zo heeft ze veel­al lead-zang gedaan bij ver­schil­lende bands, waarbij haar voor­keur altijd heeft ge­legen bij de wat meer soul­volle nummers.

Gitarist/multi-instrumentalist Kees bespeelt alles wat snaren of toetsen heeft. Hij leerde zichzelf gitaar spelen toen hij dertien was en heeft sindsdien in allerlei stijlen muziek gemaakt; in coverbands, als flamenco gitarist, gipsyswing.
Als duo zijn ze momenteel al zo'n drie jaar bij elkaar en ze treden regelmatig door het hele land op.


Cabaretier Xavier de Wit
In de voorstelling 'Echt? Nep!' van cabaretier Xavier de Wit uit Duiven wordt eens te meer duidelijk, dat we gebakken lucht inademen, laten voorkomen dat we het weten, alles op een rijtje hebben, op het droge, geslaagd zijn, altijd winnen. Maar ondertussen doen we alsof, houden de schone schijn op, kunnen we slecht tegen ons verlies, zijn we jaloers op het groene gras van de buren. Oorzaak van alle ellende? De over beweeglijke zaadcellen, die in grote getale meedoen aan de zaadrace, de oorzaak van het altijd maar de eerste, de beste te willen zijn.
IKKE neemt je mee langs ECHT gebeurde belevenissen of toch allemaal NEP!


Balkantrio Arnhem
Balkantrio Arnhem bestaat sinds het voorjaar van 2015. Zij zingen en spelen dansen en liederen uit de gehele Balkan, Griekenland, Armenië en Georgië. Langzame ballades, soms a capella, snellere dansnummers en onregelmatige maatsoorten. Alles wat de Balkanmuziek zo interessant maakt wordt ten gehore gebracht. Het trio treedt geregeld op in huiskamers, tuinen, open podia en bij kleinere muziekevenementen.

Het Balkantrio Arnhem bestaat uit:
Ben Klein Breteler – gitaar, tamboera, zang
Laura van Hofwegen – accordeon, zang
Ruud Harmsen – klarinet, sopraansax, zang

/