7 December 2019
Disco Avond
Entree: gratis

Discoavond met DJ Hans Kok in De Lantaern

Vanwege het grote succes van de vier voorgaande jaren organiseert Muziekcafé De Lantaern op zaterdag 7 december weer een ouderwetse disco avond. Dit maal met DJ Hans Kok achter de knoppen. Het wordt een heerlijke avond vol van herinneringen uit vervlogen tijden waarop de dansvloer niet gemeden mag worden. De zaal gaat om 20. 15 open en de eerste plaat wordt om 20.30 uur gestart. De toegang is helemaal gratis.

Hans Kok begon al eind 1970 met maandelijkse disco avonden op zijn zolder onder de noemer Club 71. Later is dat uitgegroeid tot een drive in show. Dit heeft hij gedaan tot zijn dertigste. Op deze avond pakt hij zijn oude hobby weer op en zal de bezoekers laten genieten van muziek uit de jaren 60 70 en 80, maar ook van eerdere en latere periodes. Afwisselend disco, soul, funk, ska, latin, slow en rock-’n-roll enz. Uiteraard kunnen er ook verzoeknummers aangevraagd worden. Het wordt dus een echte dansavond.

Lekker mee blèren met hits al ‘Paradise by the dashboard light’ en  ‘Bohemian Rapsody’. Of knus tegen elkaar aan schuifelen op nummers van de Every Brothers. Weer helemaal verliefd worden op jouw eigen partner.  Op de dansvloer uit je dak gaan tijdens opzwepende bekende disconummers.  Herinneringen ophalen uit een onbezorgde jeugd. Weer de sfeer voelen van toen. De hit weer horen van een fantastische vakantie. Dat kan allemaal in Muziekcafe De Lantaern.

/