Home Events Dubbelconcert Yara Beeks en Lenneke & Martin

Dubbelconcert Yara Beeks en Lenneke & Martin

We hebben deze avond twee veelbelovende artiesten op het programma staan. Eerder stonden zij allebei op ons Open Podium, wat een groot succes was. Daarom geven we ze nu de gelegenheid om meer van zichzelf te laten zien. Kom kijken en luisteren, dat wordt een avond om te genieten!

 

Yara Beeks

Al voor haar versie van Hallelujah in 2016 op YouTube verscheen, richtte Yara zich op een carrière in de muziek. Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single Only Love uit. Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole waarmee zij meerdere tours heeft gedaan op Mallorca. Het is rond die tijd dat ze de style ontdekt die het beste bij haar past. Countrymuziek is een perfecte match voor haar heldere stem.

In 2019 bracht Yara haar eerste eigen geschreven single The Long Road uit. Een lied dat het verhaal vertelt over de lange weg die zij aflegt om de artiest te worden die ze wil zijn. Als singer/songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven. Soms is muziek de beste troost, zoals je kunt horen in haar single Last Tear. Op 21 mei 2021 verscheen haar nieuwste single Where Does The Time Go.  

Facebook.com/YaraBeeks

 

Lenneke & Martin

Het akoestische duo Lenneke & Martin speelt voornamelijk covers van bekende en soms minder bekende (maar zeker niet minder mooie) country, americana en folk liedjes. 

Ze brengen de liedjes meerstemmig en begeleiden zichzelf op verschillende instrumenten (o.a. akoestische gitaar, banjo, mandoline).

www.lennekemartin.nl

 

Koop hier je kaarten

Datum

25 februari 2023

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€10,00

Reacties zijn gesloten.