Vacatures

Ter versterking van onze vrijwilligersgroep zijn wij op zoek naar:

Medewerker reserveringsbureau en deurdiensten

Omdat onze huidige medewerkster te kennen heeft gegeven aan het einde van dit jaar te stoppen met haar werkzaamheden voor Muziekcafé De Lantaern zijn wij op zoek naar een medewerker reserveringsbureau en deurdiensten.

Voor onze reserveringen maken wij gebruik van een volautomatisch systeem. Eventuele telefonische reserveringen voeg je toe in de database en je hebt contact met onze bezoekers per e-mail. Je print voor een concertavond de reserveringslijst uitten behoeve van de deurdienst.

Tijdens een deurdienst zorg je samen met een collega voor de verkoop van toegangsbewijzen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door meerdere vrijwilligers die volgens een rooster werken.

Je maakt deel uit van de programma groep. Ook 2 keer per jaar neem je  deel aan de programma groep vergadering. Daarnaast krijg je gratis toegang voor al onze betaalde concert-avonden.

Dus ben jij die medewerker die wij zoeken, meld je aan.

Telefoon:     06-28386777
E-mail:         j_oudendijk@hotmail.com
Schriftelijk:    Dorpstraat 26 6923 AE  Groessen


Barmedewerkers

In ons Muziekcafé bieden wij verschillende warme en koude dranken aan. Daarnaast hebben wij enkele versnaperingen in ons assortiment.

De barmedewerker zorgt samen met één of meerdere collega’s voor het uitserveren van onze producten. Ook reken je de bestellingen met de bezoekers af. Daarnaast hoort het schoonhouden van de bar en serviesgoed onder je taken. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.

Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan de bargroepvergadering.

Lijkt je dit wat?
Meld je aan!
Voor meer informatie:

Telefoon: 06-52878907
E-mail: bar@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE Groessen


Medewerkers op- en afbouwgroep

Elke week toveren we onze locatie aan de Hoge Bongert om tot een gezellig Muziekcafé zodat de typische “Lantaernsfeer” goed tot zijn recht komt.
De medewerker op- en afbouwgroep zorgt samen met één of meerdere collega’s ervoor dat de zaal de uitstraling krijgt van een Muziekcafé. Naast het verplaatsen van het aanwezige meubilair in de zaal en podium zorg je ook voor het plaatsen van verschillende PR uitingen zoals banners en beachvlaggen. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer in de oude staat wordt gebracht. We verwachten van jou dat je minimaal 1 keer in 4 weken beschikbaar bent.
Naast het werken in een team van leuke en gezellige mensen, krijg je ook als je geen dienst hebt gratis toegang voor betaalde concertavonden. Je neemt 3 maal per jaar deel aan een  werkgroepvergadering.

Lijkt je dit wat? Meld je aan voor meer informatie

Telefoon: 06-12576970   
E-mail: bar@delantaern.nl
Schriftelijk: Dorpstraat 26 6923 AE  Groessen

terug
/