22 December 2018
Kerstconcert: Angels of Mercy
Entree: € 8,00
Plusdonateurs: € 7,00
Gelrepashouders: € 4,00

Het zijn de donkere dagen voor Kerstmis. De winter meldt zich weer, het mist en het miezert, en het schemert al rond een uur of vier. Diepe duisternis alom! Het lange, en wellicht wel vergeefse wachten is begonnen. Want mogen we vandaag de dag nog hopen op een nieuwe Ster van Bethlehem?

The Angels of Mercy, een gelegenheidsformatie bestaande uit enthousiaste muzikanten uit de regio, biedt u een afwisselend programma met bekende en minder bekende liedjes uit alle windstreken die aansluiten bij het kerstfeest en de  kerstgedachte!

Het kan natuurlijk altijd anders, beter, en zeker ook veel slechter. Maar....  als u nou ook nog de kans krijgt om naar hartenlust mee te zingen? Kijk, dat bedoelen we!

Louis Roes, Gerard Slutter, Nico Hoogland, Henk Ankoné, Theo Worm en Gèrard Baldeo. Gezamenlijk vormen zij The Angels of Mercy: delen van deze formatie vormen het duo Louis Roes & Gerard Slutter en het kwartet Lemon Squeeze.

Het gospelkoor Desire uit Arnhem verzorgt tijdens dit concert een gastoptreden. Zij zingen de sterren van de hemel. Wellicht verschijnt dan ook de ster van Bethlehem weer aan het firmament. We verwachten grote belangstelling.

/