16 December 2017
Open podium
Entree: gratis

Presentatie: Mariken

ESTHER HUITINK – JONGE SINGER/SONGWRITER MET PIANONUMMERS

Esther Huitink is 22 jaar oud. Ze is een (beginnende) singer/songwriter die héél graag haar muziek wil laten horen. Daarnaast wil Esther graag ervaring opdoen om steeds beter te kunnen musiceren en optreden. Haar voorkeur gaat uit naar het schrijven van een akoestische piano ballade, maar voorlopig zet ze zich in om songs te schrijven die (nog) buiten haar comfortzone liggen.

Na de zomervakantie heeft Esther haar eerste twee nummers al opgenomen, maar naast het opnemen van songs vindt zij live optreden ook erg leuk en belangrijk.

www.estherhuitink.nl


SINNER & THE SONGFIGHTER - INTIEME POPSONGS MET EEN FOLK- OF COUNTRY INVLOED

Sinner & the Songfighter begon als akoestisch soloproject van Arnhemmer Remco van Rotterdam. Met zijn oorsprong in de Punk en krachtige Rock heeft hij als frontman in diverse bands menig (internationaal) podium laten exploderen met zijn rauwe energie. Toch kwam na al het muziekgeweld altijd weer de drang om terug te keren naar de rust en kwetsbaarheid van de akoestische muziek. En hoewel deze schaduwkant niet vaak op de voorgrond treedt, is het er één die zeker het zien en luisteren waard is.

Vandaar dat Sinner&theSongfighter begin 2013 het licht zag. Deze formatie speelt intieme (semi)akoestische popsongs met folk/country invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.
Met pakkende zangpartijen laat dit de luisteraar merken dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem, gitaar.

http://www.sinnersongfighter.com/
http://www.youtube.com/sinnersongfighter/
http://www.soundcloud.com/sinnersongfighter/
http://www.facebook.com/sinnersongfighter/


DE “UNPLUGGED MATTERS”-BAND MET ‘VAN 1960 TOT NU TOE’-MUZIEK

Unplugged Matters brengt, semi-akoestisch en op geheel eigen wijze, een gevarieerd repertoire dat de jaren ‘zestig tot vandaag de dag omvat. Nummers van de Stones, Coldplay en Mumford and Sons worden afgewisseld met die van Anouk, Krezip, Janis Joplin en vele anderen.De leden van de “Unplugged Matters”-band zijn:
Wendy Stinissen, een zangeres met een geweldige stem;
Eric Berghuis, een percussionist die zijn vak verstaat;
John van Zuijlen, die aan het geluid een magische basdrive toevoegt;
en Gerrie Evers, een gitarist-zanger met jaren ervaring, die maakt dat het de moeite waard is om “Unplugged Matters” te zien en te horen.

www.unpluggedmatters.nl

/