4 November 2017
Open podium
Entree: gratis

Presentatie: Jannie

Autumn Leaves
Autumn Leaves is een singer-songwriter duo uit het Brabantse Budel bestaande uit Nina de Werk en Sjoerd Patzer. Samen schrijven ze al hun eigen werk, maar ze brengen ook al dan niet bekende covers die ze vaak voorzien van een eigen jasje. Autumn Leaves bestaat sinds eind 2013, en recentelijk hebben zij hun tweede EP gereleased met de titel 'Against the Grain'. Hierop zijn vijf nummers te horen die zowel luchtige als ook beladen onderwerpen van het leven vertolken.


Cabaretier Marleen Bekker met ‘Moederziel Marleen’
Huisje, boompje, beestje: hoe moeilijk kan het zijn? Nou, absurd ingewikkeld! Tenminste als je Marleen Bekker heet. Want man, er móet zoveel, een klaterende carrière, een bruisend seksleven en een gewéldig kind. Als dat maar gaat lukken…

Cabaretier Marleen Bekker komt uit Amersfoort en heeft vier cabaretprogramma’s gemaakt. Ze is daarnaast congrescabaretier, dagaanjager en podiumcoach voor ondernemers. In het voorjaar 2018 speelt ze haar eerste avondvullende voorstelling.

www.marleenbekker.com


Ton Roelofs

Ton Roelofs werd afgelopen talentenjacht terecht tweede bij de vakjury. Hij is geboren en getogen in Nijmegen,1955, een goed bouwjaar. Ook voor de Cadillac. Op zijn 15-e speelde hij voor het eerst op een akoestische gitaar: een "Egmond" ,een ware marteling voor je linkerhand! Een jaar later had Ton genoeg geld verdiend om een iets soepelere  "Epiphone"te kopen.

Liedjes van Bob Dylan,The Stones en Simon&Garfunkel waren in die tijd populair om te imiteren. Soms keek de zanger jaren niet om naar de gitaar, maar vanaf 2015 is hij gegrepen door een muzikaal virus.Ton Roelofs componeert  meer en meer eigen songs. Zijn stijl? Een bizarre mengeling van R&B,Blues,Country,Jazz......

/