28 Maart 2020
Open podium
afgelast

Karen Steenwijk
Karen Steenwijk is 35 jaar en kom oorspronkelijk uit Rotterdam. Woon nu in Toldijk. Met plezier kom ze graag 3 liedjes voor jullie zingen! Dit om kilometers te mogen maken op het podium en ze vindt het superleuk om te mogen doen!


Febi Sabert
Febi Sabert is pas 10 jaar oud en komt uit Dinxperlo. Vanaf haar 6e is ze al actief in de muziek bij Sandra Vanreys. In 2019 heeft ze twee prijzen gewonnen met haar zangkunsten. Deze avond zingt ze o.a. nummers van Maan, Suzanne en Freek, Pink. Voornamelijk in het Engels. Deze zeer jonge zangeres wil graag wat meer podium ervaring krijgen. Zeker nu ze zichzelf ook begeleid op piano.


Mannen in de war
Ze heten dan wel Mannen in de war, maar wat ze vooral doen is zingen en spelen
over mannen (en vrouwen) die soms wat in de war zijn. Vanwege gemiste liefdes,
mislukte liefdes, verloren liefdes, eeuwige liefdes enzovoort enzovoort. Denk aan werk van artiesten en groepen als Eddie Vedder, Mumford and sons, The Nits, Mark Knopfler, De Kift, Calexico, Metallica, Lumineers en nog veel meer. De mannen brengen er hun eigen pop/folk-bewerkingen van en gebruiken daarbij als intrumenten gitaar, banjo, ukelele (Theo Koster), contrabas, akoestische bas (Hammie Siebes), accordeon en glockenspiel (Ronald Peters), kickdrum en allerlei ander ritmespul.


/