28 September 2019
Open podium
Entree: gratis

Rubia Morena - Trio
Rubiamorena kleedt een optreden aan met een fijne soulfulle stem en warme gitaargeluiden die haarfijn op elkaar zijn ingespeeld. Door de akoestische bezetting is het trio zeer flexibel en mobiel. Het repertoire van Rubia Morena biedt ieder wat wils, en bestaat uit een zeer ruime selectie van bijzondere songs uit de hitlijsten, jazzy songs, seventies, bossa nova maar ook Spaanstalige nummers. Diversiteit bijeen gebracht in een zeer prettige, unieke Rubiamorena stijl. Er zijn fans die 200 km willen rijden om een optreden van hen te zien en te beleven.


Wilco de Grote - Cabaretier
Programma: Ik ben een man … toch?
Wilco de Grote is een man van “bestemde” leeftijd,  die worstelt met de wereld om hem heen. Hij date al 10 jaar sinds zijn scheiding, maar vrouwen weten niet wat ze willen. Hij snapt niets meer van het leven op het ROC waar hij leraar is, met millennia collega’s, moderne managers en probleemjongeren als leerlingen.  Hij voelt zich eigenlijk sowieso een vreemde in de huidige samenleving. Men zegt dat het aan hem ligt, maar zelf denkt hij dat het komt omdat hij nog gewoon een man is.
Wilco de Grote staat als cabaretier geregeld op open podia, stond in de finale van de short performance prijs in Lelystad en de halve finale van het cabaretfestival in Arnhem.
Een vermakelijke voorstelling met conferences vol knipogen, rake grappen, waarin hij zichzelf bepaald niet spaart en af en toe een lied.  Met een heel enkele keer even een serieuze ondertoon.

De rockband S.L.a.M uit Belgie
De vijfkoppige band ging vanaf oktober sinds 2016 op tournee met veel optredens in Nederland, Duitsland. S.L.a.M was  heel blij ze dat hun concertreeks voor dat jaar konden afsluiten in hun geboortestad St Niklaas tijdens een concert in de Casino ten voordele van Sin City for life in het kader van de actie van Studio Brussel. Bijna 600 aanwezigen gingen uit hun dak op de tonen van “Tara”.  S.L.a.M. speelt rock met gevoel en een verhaal. Gevulde arrangementen invloeden uit de glamrocktijd gecombineerd met grunge, Royal blood, Foo fighters maar ook Pink Floyd. Ook Goth onderwerpen met bevreemdende symboliek en recht toe rechtaan rock. 

 

/