14 September 2019
Open podium
Entree: gratis

Marleen Bekker
Shit happens. Zéker bij Marleen Bekker. Iedereen heeft de bek vol van ‘jezelf zijn’ en ‘authentiek zijn’. Jaja, daarom laten we alleen onze mooie kanten zien. Aan anderen en op Facebook. Cabaretier Marleen laat je de real shit zien. Durf jij te kijken?

Marleen Bekker is cabaretier en podiumcoach. Ze maakt persoonlijk cabaret dat schuurt. Ze speelt, zingt en danst over de de dingen die haar bezig houden in het leven. Ze houd ervan om grote thema’s aan te kaarten in kleine situaties. En die blijken verrassend herkenbaar te zijn voor het publiek. Het publiek noemt haar ‘schaamteloos, grappig en muzikaal’. Ook de bezoekers van De Lantaern waren laaiend enthousiast na haar vorig optreden.


Slip
Overdag zijn Casper, Daan, Jaapie, Matthijs en Leroy keurige burgers die een degelijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Van het onderwijs tot op de IT-afdeling of van operator tot aan je plaatselijke hogeschool, deze mannen vind je overal. Maar, als de week om is en het doek valt op hun baantjes, begint de hoofdact. Dan bespringt SLIP het podium en demonstreert het Arnhemse vijftal hoe zij de feest-formule opnieuw hebben uitgevonden. Covers van Stevie Wonder, Golden Earring, The Beatles, Queen en Acda en de Munnik vliegen je om de oren tot je de rest van de avond achterstevoren leest… Gelukkig geeft dat een hele nieuwe betekenis aan de naam van deze dynamische (party) cover band.


Gerard Slutter en Louis Roes treden regelmatig op als duo. Met o.a. jaren '50 '60 en '70 hits, eigen nummers, mooie evergreens & ballads. Tijdens het optreden wisselt samenzang af met solopartijen.

Vaak komen ook enkele cabareteske scènes aan bod. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een chaotisch hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderenswaardige tegenpool met zijn fraaie ballads. De begeleiding is op gitaar.
https://louis-gerard.webnode.nl

/